Liliana Mincă, la depunerea candidaturii: Am ţinut post, sufletul meu este curat

Candidatul Alianţei PSD+PC Liliana Mincă şi-a depus, vineri, candidatura pentru alegerile parţiale pentru Camera Deputaţilor din Colegiul 19 din Bucureşti, fiind însoţită de deputatul PSD Aura Vasile, primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, liderul PC Daniel Constantin şi de familie.

30 afișări
Imaginea articolului Liliana Mincă, la depunerea candidaturii: Am ţinut post, sufletul meu este curat

Liliana Mincă, la depunerea candidaturii: Am ţinut post, sufletul meu este curat (Imagine: Liviu Adăscăliţei/Mediafax Foto)

"Paşte fericit! Mi-am depus candidatura în Vinerea Mare, am ţinut post, sufletul meu este curat şi nu doar suflet vreau să le dau cetăţenilor, ci şi proiecte", a declarat Liliana Mincă.

Ea a spus că are emoţii deoarece este femeie şi face un pas important în viaţa sa.

"Şi o am şi pe mama în spate şi nu vreau să o dezamăgesc", a adăugat ea.

Liliana Mincă i-a urat succes contracandidatei sale Teo Trandafir şi a spus că va fi o "campanie între doamne, pe proiecte, civilizată".

Ea a menţionat că unul dintre proiectele pe care le susţine este acela ca "femeile să nu iasă în coşciug la pensie, la 65 de ani, ci la 60".

La rândul său, deputatul PSD Aura Vasile a declarat că va fi o campanie pentru cetăţeni şi că va supraveghea ca această campanie să fie corectă.

"Sunt curioasă în legătură cu acest proiect pilot, vreau să văd dacă nu se încearcă fraudarea alegerilor", a adăugat Vasile.

Ea i-a îndemnat pe cetăţeni ca vineri să poarte culoarea violet, referindu-se la mişcarea "No Băsescu Day".

De altfel, liderul PC Daniel Constantin a venit la Biroul Electoral purtând o cravată violetă pentru a arăta că se alătură celor care protestează faţă de Traian Băsescu.

"Campania pentru Colegiul 19 nu este o luptă între Piedone şi Teo Trandafir şi nici între Liliana Mincă şi Teo Trandafir, ci între opoziţie şi partidul de guvernământ. Electoratul va sancţiona partidul de guvernământ, şi nu pe Teo Trandafir", a precizat Constantin.

Cristian Popescu Piedone a spus că pe timpul campaniei electorale el va rămâne primarul Sectorului 4 şi că nici un funcţionar din Primărie nu va fi angajat în această campanie.

Teo Trandafir este candidatul PDL la alegerile parţiale pentru Camera Deputaţilor din Colegiul 19 din Sectorul 4 al Capitalei, care vor avea loc în 25 aprilie. Teo Trandafir şi-a depus, miercuri, candidatura la Biroul Electoral de Circumscripţie al Municipiului Bucureşti.

Liliana Mincă este candidatul comun al Alianţei PSD+PC la alegerile parţiale din Colegiul 19, care vor avea loc în 25 aprilie. PNL nu va avea candidat la aceste alegeri, după ce nici PSD+PC nu şi-a desemnat candidat la alegerile din 17 ianuarie, câştigate de liberalul Radu Stroe.

Locul de deputat în Colegiul 19 Bucureşti a devenit vacant după demisia Danielei Popa, numită în Comisia de Supraveghere a Asigurărilor. Popa a demisionat din Parlament la 1 februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici