Lista ambasadorilor în SUA, Marea Britanie, Rusia şi la UE, trimisă premierului

Lista ambasadorilor în SUA, Marea Britanie, Rusia şi la UE a fost trimisă, joi dimineaţă, premierului Călin Popescu Tăriceanu, a anunţat purtătorul de cuvânt al MAE, Ilie Bănică.

3 afișări
Imaginea articolului Lista ambasadorilor în SUA, Marea Britanie, Rusia şi la UE, trimisă premierului

Lista ambasadorilor în SUA, Marea Britanie, Rusia şi la UE, trimisă premierului

Bănică a spus că, ulterior, lista va ajunge la preşedintele Traian Băsescu, pentru finalizarea procesului formal de numire a ambasadorilor. După aceea, numele vor fi făcute publice.

Ilie Bănică a refuzat să confirme numele vehiculate până în prezent pentru ambasadele de la Washington, Londra, Moscova şi pentru misiunea de la Bruxelles, subliniind că acestea vor fi cunoscute după încheierea procesului formal de numire.

"Aşa cum a spus domnul ministru ieri, numele vor fi confirmate de către Preşedinţie, la finalul fazei formale ", a spus el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici