Lista care ar putea rupe PSD. Iliescu: „Sper să nu ajungem la scindare“

1703 delegaţi vor participa, pe 20 februarie, la Congresul PSD, potrivit unei liste provizorii întocmită, la începutul săptămânii de conducerea centrală a partidului. Dintre aceştia, nu mai puţin de 225 fac parte din organizaţia Bucureşti, filiala condusă de Marian Vanghelie având cel mai mare număr de delegaţi, spre nemulţumirea susţinătorilor lui Adrian Năstase, care spun că există judeţe cu performanţe electorale mai bune care nu sunt reprezentate corespunzător, informează "Gândul".

20 afișări
Imaginea articolului Lista care ar putea rupe PSD. Iliescu: „Sper să nu ajungem la scindare“

Lista care ar putea rupe PSD. Iliescu: „Sper să nu ajungem la scindare“ (Imagine: Gândul)

Pe lângă aceasta, Vanghelie va garanta pentru Mircea Geoană şi voturile celor 21 de reprezentanţi ai organizaţiei Ilfov şi a celor 31 de la Giurgiu.

Intenţia lui Mircea Geoană de a impune un vot pe echipe este cel de-al doilea motiv pentru care tabăra adversă ridică problema scindării PSD. "Un vot pe echipe ar fi complicat şi ar duce la rezultate nedorite. Eu sper că nu vom ajunge în situaţia scindării partidului", a declarat Ion Iliescu.

Citeşte mai multe despre nemulţumirile din PSD pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici