Lista PSD-PNL pentru europarlamentare ar putea fi deschisă de o femeie independentă

  • Lista comună PSD-PNL pentru alegerile europarlamentare ar putea fi deschisă de o femeie, independentă de cele două partide.
  • Liberalii şi social-democraţii se reunesc pentru a valida deciziile luate de liderii coaliţiei, miercuri dimineaţă, în privinţa comasării alegerilor.
413 afișări
Imaginea articolului Lista PSD-PNL pentru europarlamentare ar putea fi deschisă de o femeie independentă

Lista PSD-PNL pentru europarlamentare ar putea fi deschisă de o femeie independentă

„Propunerea mea e ca lista de europarlamentare să fie deschisă de o femeie care să fie independentă de cele două partide”, spune Marcel Ciolacu.

Liderul PSD, întrebat dacă lista comună PSD-PNL va fi deschisă de Luminiţa Odobescu, spune că nu s-a decis cine va deschide lista.

Liderii coaliţiei au decis comasarea alegerilor europarlamentare şi locale, iar lista comună PSD-PNL la europarlamentare urmând a fi deschisă de un independent. De asemenea, se ia în calcul şi ca alegerile prezidenţiale să fie devansate în luna septembrie.

Mai mult de 60% dintre români doresc comasare, spune vicepreşedintele PSD Mihai Tudose, după şedinţa de miercuri dimineaţă a coaliţiei de guvernare.

Conducerile PSD şi PNL se întrunesc de la ora 16.00 pentru a valida strategia. Ciolacu şi Ciucă vor susţine o conferinţă de presă la ora 19.00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici