Liste la alegerile parlamentare. Candidatura Adrianei Săftoiu, vehiculată de PNL Bucureşti pentru Camera Deputaţilor

Prim-vicepreşedintele coordonator al PNL Bucureşti, Adriana Săftoiu, ar urma să candideze la alegerile parlamentare pe lista pe care PNL Bucureşti o va depune pentru Camera Deputaţilor, au declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, surse liberale.

1022 afișări
Imaginea articolului Liste la alegerile parlamentare. Candidatura Adrianei Săftoiu, vehiculată de PNL Bucureşti pentru Camera Deputaţilor

Adriana Săftoiu, pe lista PNL Bucureşti pentru Camera Deputaţilor (Imagine: Gabriel Petrescu/ Mediafax Foto)

PNL Bucureşti ia în calcul posibilitatea de a-i oferi Adrianei Săftoiu un loc eligibil pe lista pentru Camera Deputaţilor de la Bucureşti, au declarat surse din partid pentru MEDIAFAX.

Contactată de MEDIAFAX, Adriana Săftoiu a susţinut că nu ştie încă dacă va candida şi că nu se grăbeşte.

Ea a mai obţinut un mandat de deputat la alegerile din 2004, dar a demisionat imediat, devenind purtător de cuvânt al preşedintelui de atunci, Traian Băsescu. Şi în 2008 a obţinut un mandat de deputat, dar a renunţat la el, cu puţin timp înaintea alegerilor din 2012.

În contextul pregătirilor pentru alegerile locale numele Adrianei Săftoiu, prim-vicepreşedinte PNL, a fost vehiculat atât pentru o candidatură la Primăria Capitalei, cât şi pentru preluarea preşedinţiei filialei PNL Sector 4 şi a filialei PNL Bucureşti.

Adriana Săftoiu şi Cătălin Predoiu, care va primi un loc pe lista pentru Senat de la Bucureşti, sunt doi vechi democrat-liberali pe care noul PNL îi va arunca în cursa electorală din iarnă.

Situaţia senatorului Anca Boagiu este încă incertă, partidul având ezitări să îi ofere fostului lider PDL un loc pe listele pentru alegerile parlamentare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici