Liviu Dragnea: Aştept în continuare informaţii de la Adrian Ţuţuianu pe implicarea multinaţionalelor în proteste

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, duminică seara, că aşteaptă în continuare de la preşedintele Comisiei de control SRI, social-democratul Adrian Ţuţuianu, informaţii despre implicarea multinaţionalelor în protestele anti-OUG pe Codurile penale.

3168 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea: Aştept în continuare informaţii de la Adrian Ţuţuianu pe implicarea multinaţionalelor în proteste

Dragnea: Aştept în continuare informaţii de la Ţuţuianu pe implicarea multinaţionalelor în proteste (Imagine: Gottfrieg Shomphel / Mediafax Foto)

„Personal mi s-a părut ciudat ca un şef de bancă cu capital străin să protesteze împotriva Guvernului. Am auzit tot felul de zvonuri la televiziune cum corporaţii multinaţionale, chiar şi naţionale, au finanţat şi au stimulat şi au îndemnat proprii angajaţi să iasă la aceste manifestaţii", a afirmat Dragnea, la România Tv.

Întrebat dacă dincolo de zvonuri are şi informaţii în acest sens, Dragnea a spus că aşteaptă astfel de informaţii de la preşedintele Comisiei de control SRI, social-democratul Adrian Ţuţuianu.

„Aştept şi eu în continuare de la domnul preşedinte Ţuţuianu să spună informaţiile pe care le poate spune şi pe care publicul trebuie să le ştie", a spus Dragnea.

Preşedintele Comisiei SRI, social-democratul Adrian Ţuţuianu, a precizat, acum două săptămâni, că a cerut Serviciului să verifice informaţiile privind implicarea în proteste a conducerii unor companii cu capital extern, dar şi românesc, în condiţiile în care aceste aspecte ţin de securitatea naţională.

„Au fost informaţii - şi am cerut ca ele să fie verificate - privind activitatea unor conduceri de companii - şi ca să fim foarte echilibraţi, şi cu capital extern, dar şi cu capital românesc - care s-au implicat în aceste proteste”, a spus Ţuţuianu.

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a solicitat, duminică, PSD să renunţe la intimidarea şi şantajarea companiilor private care susţin bugetul de stat, ea acuzându-i pe premier şi pe liderii PSD şi ALDE că se comportă ca „blatiştii de serviciu”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici