Liviu Dragnea despre Iohannis: La CSM declaraţiile lui Sebastian Ghiţă ar fi trebuit să fie subiectul principal

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că, în opinia sa, afirmaţiile lui Sebastian Ghiţă ar fi trebuit să fie principalul subiect pe care şeful statului, Klaus Iohannis, ar fi trebuit să îl impună pe agenda Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) la şedinţa de vineri.

711 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea despre Iohannis: La CSM declaraţiile lui Sebastian Ghiţă ar fi trebuit să fie subiectul principal

Liviu Dragnea despre Iohannis: La CSM declaraţiile lui Sebastian Ghiţă ar fi trebuit să fie subiectul principal

''Deja pentru mine devine plictisitor, nu mai comentez'', a fost replica lui Dragnea, întrebat despre acuzaţiile la adresa sa formulate de Klaus Iohannis la şedinţa CSM.

El a subliniat însă că s-ar fi aşteptat ca subiectul principal pe agendă să fie cel al declaraţiilor făcute de Sebastian Ghiţă.

''Am văzut şi eu ca şi dvs foarte multă tăcere'', a mai comentat el pe acest subiect. Dragnea a insistat că ''cineva trebuie să facă lumină mai devreme sau poate mai târziu''.

Întrebat dacă ministrul Justiţiei, Florin Iordache, ar putea fi cel care să facă lumină, liderul PSD a precizat că nu a avut o discuţie cu acesta, dar că îl ştie ''ca pe un om foarte hotărât''.

Klaus Iohannis a declarat, vineri, la şedinţa CSM, că nimeni nu este mai presus de lege, precizând că "nu şi-a imaginat nimeni că un simplu hoţ are pretenţia să fie deasupra legii dar sunt unii care chiar au impresia că li se cuvine" acest lucru.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici