Liviu Dragnea: Este fundamental pentru noi, este o cumpănă pentru acest popor referendumul pentru familie

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, într-o emisiune TV, că pentru social-democraţi ”este fundamental” referendumul pentru redefinirea noţiunii de familie şi că în viitorul apropiat vor declanşa strângerea de semnături şi pentru alte modificări ale Constituţiei.

1064 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea: Este fundamental pentru noi, este o cumpănă pentru acest popor referendumul pentru familie

Liviu Dragnea: Este fundamental pentru noi, este o cumpănă pentru acest popor referendumul pentru familie

”Este fundamental pentru noi, este o cumpănă pentru acest popor referendumul pentru familie din 7 octombrie. PSD are nevoie să fie acum concentrat pe ceea ce urmează, atât în Parlament, cât şi în viaţa publică, atât în ceea ce priveşte acţiunile guvernamentale, cât şi în ceea ce priveşte legile la care vom începe să lucrăm serios. Avem nevoie mai mult decât oricând de concentrare şi unitate”, a declarat Liviu Dragnea la Antena 3.

Întrebat dacă nu trebuia modificată Constituţia şi în privinţa ”destructurării sistemului, reformei Justiţiei”, el a spus că social-democraţii vor demara procedura de strângere de semnături în acest sens.

Senatul dezbate, marţi, în calitate de for decizional, iniţiativa cetăţenească de revizuire a Constituţiei potrivit căreia familia se întemeiază pe căsătoria între un bărbat şi o femeie, nu pe cea consimţită între soţi.

Conducerea PSD a decis, pe 1 septembrie, în timpul şedinţei grupurilor parlamentare, care s-a desfăşurat la Neptun, că referendumul pentru redefinirea noţiunii de căsătorie în Constituţie va avea loc pe 7 octombrie. Anunţul a fost făcut de preşedintele partidului, Liviu Dragnea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici