Liviu Dragnea: Evaluarea miniştrilor continuă. Nu vreau să plece nimeni, să vedem ce iese la evaluare

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea a declarat marţi că evaluarea miniştrilor continuă şi că şi-ar dori să nu plece nimeni din Guvern, dar rămâne de văzut ce va arăta analiza. Lucrurile vor fi tranşate în şedinţa CEx PSD ce va avea loc în cel mult două săptămâni.

299 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea: Evaluarea miniştrilor continuă. Nu vreau să plece nimeni, să vedem ce iese la evaluare

Liviu Dragnea: Evaluarea miniştrilor continuă. Nu vreau să plece nimeni, să vedem ce iese la evaluare

”Este o evaluare pe care o facem pe fiecare domeniu, împreună cu colegii noştri de la ALDE. Eu nu m-am pronunţat pe vreo remaniere. Pot să confirm că va continua evaluarea”, a declarat, marţi, preşedintele PSD Liviu Dragnea.

De altfel, concluziile analizei vor fi discutate în şedinţa CEX PSD, în cel mult două săptămâni.

”Nu vreau să plece nimeni din Guvern. Nici premierul, nici vreun ministru. Să vedem ce iese la evaluare”,a mai spus Dragnea.

Întrebat dacă scaunul premierului Grindeanu este ameninţat, Liviu Dragnea a declarat doar că ”după săptămâna aceasta vom avea o discuţie serioasă pentru că programul de guvernare a fost votat şi este cel mai important”, refuzând să dea vreun nume de ministru care l-ar putea nemulţumi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici