Liviu Dragnea, ieşire dură la adresa Ralucăi Turcan: Bate câmpii. Nu cunoaşte regulamentul Camerei Deputaţilor

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, că Raluca Turcan "bate câmpii" şi nu cunoaşte regulamentul Camerei Deputaţilor, atunci când spune că liderii de grup nu mai au dreptul să ia cuvântul în Biroul Permanent.

2099 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea, ieşire dură la adresa Ralucăi Turcan: Bate câmpii. Nu cunoaşte regulamentul Camerei Deputaţilor

Liviu Dragnea, ieşire la adresa Ralucăi Turcan: Bate cîmpii. Nu cunoaşte regulamentul

"Bate câmpii. În al doilea rând nu cunoaşte regulamentul. Până acum în Biroul Permanent din Camera Deputaţilor s-a acţionat cutumiar. Regulamentul e limpede. Dimpotriviă, la propunerea colegului de la UDMR, azi s-a dat adevărata valoare a Comitetului Liderilor. În regulamentul Camerei Deputaţilor se spune foarte clar că ordinea de zi a plenului Camerei este aprobat de Comitetul Liderilor, la propunerea Biroului Permanent", a declarat Liviu Dragnea.

Liderul deputaţilor liberali a subliniat că în Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor de luni a fost instituită o nouă procedură pentru liderii partidelor de Opoziţie cu privire la activitatea în BP.

„În şedinţa de conducere a Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea a solicitat expres la liderii de grup să nu mai aibă dreptul la cuvânt în şedinţele de Birou Permanent. Toţi cei 28 de ani de democraţie în Parlamentul României au fost aruncaţi la coş şi astăzi se instituie o procedură nouă pentru liderii partidelor de opoziţie şi anume de a nu se mai exprima în şedinţele BP. Practic, le este frică de forţa cuvintelor”, a spus Raluca Turcan.

Liberalii au cerut în plenul de miercurea trecută al Camerei Deputaţilor revocarea lui Liviu Dragnea de la conducerea acestui for legislativ. PNL a cerut şi revocarea lui Florin Iordache din funcţia de vicepreşedinte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici