Liviu Dragnea rămâne în închisoare. Tribunalul Bucureşti i-a respins cererea de eliberare. Decizia este definitivă

Liviu Dragnea rămâne în închisoare. Tribunalul Bucureşti i-a respins cererea de eliberare. Decizia este definitivă. Fostul lider PSD va putea formula o nouă cerere de liberare condiţionată după 27 august 2021

1199 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea rămâne în închisoare. Tribunalul Bucureşti i-a respins cererea de eliberare. Decizia este definitivă

Liviu Dragnea află azi dacă poate fi eliberat condiţionat. Sentinţa va fi definitivă

Contestaţia la hotărârea Judecătoriei Sectorului 5, care a respins, la finalul lunii aprilie, cererea de eliberare condiţionată a fostului lider PSD ca fiind neîntemeiată, a fost respinsă şi joi de magistraţii Tribunalului Bucureşti, ca nefondată.

Liviu Dragnea solicita să fie eliberat din Penitenciarul Rahova, unde a executat doi ani închisoare din pedeapsa de trei ani şi jumătate primită în 2019 în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Propunerea sau cererea de eliberare condiţionată va putea fi reînnoită dupa 27 august 2021.

Decizia Tribunalului Bucureşti este definitivă.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti amânaseră pentru joi decizia privind eliberarea condiţionată a fostului lider PSD, Liviu Dragnea.

Tribunalul a judecat o contestaţie la hotărârea Judecătoriei Sectorului 5, care a respins, la finalul lunii aprilie, cererea de eliberare condiţionată a fostului lider PSD, ca fiind neîntemeiată.

Liviu Dragnea avea de partea sa, la data judecării pe fond, la Judecătoria Sectorului 5, avizul favorabil privind reabilitarea, acordat de Penitenciarul Rahova, unde ispăşeşte pedeapsa, precum şi decizia definitivă a magistraţilor, care i-au dat dreptate fostului preşedinte al PSD în dosarul în care a cerut recunoaşterea a 49 de zile de muncă în perioadele 2 iulie 2020 – 15 septembrie 2020 şi 16 septembrie 2020 – 28 ianuarie 2021, cât timp dreptul la muncă i-ar fi fost încălcat.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat, în mai 2019, la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
dragnea,
eliberare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici