Liviu Dragnea: Sunt convins că Mihai Tudose va avea o întâlnire foarte bună cu Junker; Comisia Europeană să se uite pe cifre

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică seara, că este convins că premierul Mihai Tudose va avea o întâlnire "foarte bună" cu preşedintele CE, Jean-Claude Juncker, afirmând că Guvernul trebuie să comunice corect, iar Bruxelles să se uite pe date oficiale, nu pe "declaraţiile unora".

206 afișări
Imaginea articolului  Liviu Dragnea: Sunt convins că Mihai Tudose va avea o întâlnire foarte bună cu Junker; Comisia Europeană să se uite pe cifre

Liviu Dragnea: Sunt convins că M. Tudose va avea o întâlnire foarte bună cu Junker; CE să se uite pe cifre

"Eu sunt absolut sigur că domnul Tudose va avea o întâlnire foarte bună cu preşedintele Comisiei Europene (...). Eu sper ca, chiar sunt convins că domnul Mihai Tudose va avea o întâlnire foarte plină de substanţă cu preşedintele CE, o întâlnire civilizată, dar plină de substanţă, pentru că este bine ca relaţiile, modul de comunicare şi colaborare între Guvernul României şi Comisia Europeana să fie exact modul de colaborare şi comunicare între CE şi guvernul oricărei alte ţări din UE", a declarat Liviu Dragnea, la RTV.

Guvernul trebuie să comunice "într-o manieră corectă", iar CE să se uite pe date statistice şi pe cifre oficiale, "nu pe declaraţiile unora sau altora", a afirmat Liviu Dragnea.

"Acolo lucrurile se prezintă într-o manieră corectă, cinstită, adevărată, bazată pe cifre, adică eu cred că acesta trebuie să fie modul în care Guvernul trebuie să comunice cu CE şi CE să se uite pe date statistice şi pe cifre oficiale, nu pe declaraţiile unora sau altora", a spus liderul PSD.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici