Liviu Dragnea: Voi propune mai multe variante de premier; şi acum simt usturimea de la o singură variantă

Liderul PSD Liviu Dragnea a susţinut, luni, că va propune, după ce moţiunea de cenzură va fi adoptată, mai multe variante de premier, care vor fi supuse votului Comitetului Executiv Naţional, el adăugând: „şi acum simt usturimea de la o singură variantă”.

3540 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea: Voi propune mai multe variante de premier; şi acum simt usturimea de la o singură variantă

Liviu Dragnea: Voi propune mai multe variante de premier; şi acum simt usturimea de la o singură variantă (Imagine: ALEXANDRU DOBRE/ MEDIAFAX FOTO)

Întrebat când vor fi demarate discuţiile pentru noul Guvern, Dragnea a răspuns: „După moţiune, în seara respectivă”.

El a spus că va convoca şi CExN, dar nu pentru seara moţiunii (miercuri, n.r.), ci pentru joi sau vineri.

„Convocăm CExN după moţiune, dar nu în seara moţiunii, la o zi-două eventual”.

Întrebat dacă are deja propuneri de premier, liderul PSD a spus că există „câteva variante”.

„Am discutat cu câţiva colegi şi sunt câteva variante pe care o să le propun CExN. Nu va fi doar una”, a spus Dragnea.

Întrebat dacă va propune mai multe variante de premier, care să fie supuse votului CExN, Dragnea a spus: „Da. Şi acum simt usturimea de la o singură variantă”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici