Liviu Negoiţă şi Romeo Raicu vor pregăti strategia pentru alegerile din Colegiul 19

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a anunţat, luni, că preşedintele Organizaţiei Bucureşti Liviu Negoiţă şi preşedintele Organizaţiei Sector 4, Romeo Raicu, au fost mandataţi să stabilească strategia pentru alegerile parţiale din Colegiul 19 Bucureşti, pentru locul de deputat al Danielei Popa.

185 afișări
Imaginea articolului Liviu Negoiţă şi Romeo Raicu vor pregăti strategia pentru alegerile din Colegiul 19

Liviu Negoiţă şi Romeo Raicu vor pregăti strategia pentru alegerile din Colegiul 19 (Imagine: Mediafax Foto)

Flutur a spus că Biroul Permanent Naţional l-a mandatat pe preşedintele PDL Bucureşti Liviu Negoiţă şi pe liderul de la Sectorul 4 să prezinte, în maxim două săptămani, o strategie pentru alegerile din Colegiul 19.

Această strategie şi formulele de candidatură urmează să fie discutate apoi de conducerea partidului.

Alegeri parţiale pentru Camera Deputaţilor urmează să fie organizate în Colegiul 19 din Sectorul 4 al Capitalei, după ce Daniela Popa va demisiona din Parlament, urmare a trecerii sale la CSA.

PC va avea un candidat pentru Colegiul 19 Bucureşti, pentru locul care va rămâne vacant după ce Daniela Popa, deputat şi preşedinte PC, va pleca la Comisia pentru Supravegherea Asigurărilor, iar pentru acest mandat ar putea candida Daniel Constantin, şeful Departamentului Fonduri Europene din partid.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Bogdan Niculescu Duvăz, a declarat, luni, că PSD nu a luat nicio decizie în ceea ce priveşte candidatura în Colegiul 19 din Bucureşti, după ce Daniela Popa a fost numită la conducerea CSA. Întrebat dacă PSD a luat o decizie în privinţa candidatului în Colegiul 19, care ar urma să devină vacant în urma demisiei Danielei Popa, numită de Parlament în conducerea CSA, Duvăz a spus că o hotărâre în acest sens va fi luată după o discuţie cu PC.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici