Liviu Pleşoianu: Aţi săvârşit azi o mare mizerie - Mazilirea lui Şerban Nicolae

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu a scris, miercuri pe Facebook, că CEx al PSD a decis „o mare mizerie” şi anume „mazilirea” lui Şerban Nicolae pentru că nu a fost de acord să îl sprijine pe Mugur Isărescu în funcţia de viceguvernator al BNR.

6257 afișări
Imaginea articolului Liviu Pleşoianu: Aţi săvârşit azi o mare mizerie - Mazilirea lui Şerban Nicolae

Liviu Pleşoianu: Aţi săvârşit azi o mare mizerie - Mazilirea lui Şerban Nicolae

„Aţi săvârşit azi o mare mizerie: mazilirea lui Şerban Nicolae pentru că nu a fost de acord cu decizia de a-l sprijini pe Isărescu pentru un nou mandat! Toate deciziile din ultimele săptămâni nu fac nimic altceva decât să-i trădeze pe oamenii care ne-au votat! Faceţi praf acest partid, asta faceţi...”, a scris Liviu Pleşoianu, miercuri, pe Facebook.

Reacţia vine după ce Comitetul Executiv a decis ca Şerban Nicolae să nu mai fie liderul grupului PSD la Senat, în locul acestuia fiind propus viceliderul grupului, senatorul de Mehedinţi Liviu Lucian Mazilu, au spus surse din partid, pentru MEDIAFAX.

Şerban Nicolae a fost şi contracadidat al premierul Viorica Dăncilă la şefia PSD. Totodată, acesta a anunţat că senatorii social-democraţi nu îi sprijină candidatura lui Mugur Isărescu ca guvernator BNR, deşi premierul anunţase anterior că PSD-ALDE au decis, în coaliţi,e să îl susţinută pe Isărescu.

Dăncilă fusese invitată la discuţiile grupurilor parlamentare ale PSD pe tema susţinerii lui Mugur Isărescu, însă aceasta nu ajuns. Ulterior ea a spus că nu a fost anunţată de o întâlnire miercuri cu senatorii la Parlament, pentru a discuta despre susţinerea lui Mugur Isărescu ca guvernator al BNR. Premierul a precizat că a fost o inadvertenţă şi că nu vrea să acuze pe nimeni.

Plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului l-a validat, în plen reunit de miercuri, pe Mugur Isărescu în funcţia de guvernator al BNR, precum şi componenţa Băncii Naţionale. Parlamentarii au votat şi reprezentanţii Consiliului fiscal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici