Liviu Pop,despre posibilitatea de a fi ministru în viitorul Guvern: Îmi fac treaba până în ultima zi

Ministrul Educaţiei, Liviu Pop, a declarat, vineri, la Constanţa, că la începutul săptămânii viitoare se va decide componenţa noului Guvern şi că nu este important ca el să fie ministru, ci ca programul de guvernare să continue, transmite corespondentul MEDIAFAX.

413 afișări
Imaginea articolului Liviu Pop,despre posibilitatea de a fi ministru în viitorul Guvern: Îmi fac treaba până în ultima zi

Liviu Pop,despre posibilitatea de a fi ministru în viitorul Guvern: Îmi fac treaba până în ultima zi

Întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă, la Constanţa, dacă va fi ministru şi în Guvernul Viorica Dăncilă, Liviu Pop a spus că acest lucru se va decide luni, în CEx.

„Luni se va decide în cadrul Comitetul Executiv al PSD componenţa viitorului Guvern PSD-ALDE. Eu nu sunt membru CEx, sunt membru al Guvernului. Cu drag îmi fac activitatea până în ultima zi de mandat, indiferent când va fi ultima zi de mandat. Eu sunt învăţat ca la şcoală, nu să stau deoparte (…). În 29 (ianuarie – n.r.) se va vota Guvernul. Nu am astăzi alte priorităţi, importat este ca programul de guvernare să continue”, a declarat Liviu Pop.

Ministrul Educaţiei Naţionale, Liviu Pop, s-a aflat vineri, la Constanţa unde a participat la întâlnirea reprezentanţilor Ministerului Educaţiei Naţionale cu inspectorii şcolari generali şi inspectorii şcolari generali adjuncţi din regiune.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, joi, la scurt timp după desemnarea Vioricăi Dăncilă, că în cursul zilei de luni social democraţii se vor reuni în şedinţă pentru a stabili comporenţa Guvernului, astfel ca în 29 ianuarie Parlamentul să fie convocat în şedinţă extraordinară pentru votul de învestitură.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici