Liz Truss, noul premier britanic: "Dumnezeu să-l salveze pe REGE"

Într-un discurs adresat din Downing Street, noul premier britanic numit de 48 de ore, a spus: „Marea Britanie este marea ţară care este astăzi datorită reginei”.

2767 afișări
Imaginea articolului Liz Truss, noul premier britanic: "Dumnezeu să-l salveze pe REGE"

The Telegraph, captură video - YouTube

Premierul britanic Liz Truss a adus un omagiu regretatei Regine Elisabeta joi, oferindu-i în acelaşi timp sprijin şi loialitate noului monarh al naţiunii, Charles al III-lea.
„Inaugurăm o nouă eră în istoria magnifică a măreţei noastre ţări, exact aşa cum şi-ar fi dorit Majestatea Sa rostind cuvintele Dumnezeu să-l salveze pe Rege”, a spus ea în faţa biroului său din Downing Street.

Într-un discurs adresat din Downing Street, noul premier britanic Trussde 48 de ore, a spus: „Marea Britanie este marea ţară care este astăzi datorită reginei”.Ea a adăugat: „Ea a fost chiar spiritul Marii Britanii şi acel spirit va rezista”.

Truss a spus că moartea Reginei a fost „un şoc imens pentru naţiune şi lume” şi „sfârşitul celei de-a doua epoci elisabetane”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici