Lucian Bolcaş se înscrie în PSD

Fostul prim-vicepreşedinte al PRM, Lucian Bolcaş, a venit, luni dimineaţă, la sediul central al PSD, el spunându-le jurnaliştilor că se va înscrie, joi, în partid, la filiala Ilfov.

119 afișări
Imaginea articolului Lucian Bolcaş se înscrie în PSD

Lucian Bolcaş se înscrie în PSD (Imagine: Mihai Barbu/Mediafax Foto)

Întrebat de jurnalişti ce face la sediul central al PSD, Bolcaş a răspuns: "Mi s-a găsit un loc unde cred că pot să fiu util, la departamentul Juridic. Urmează să se definitiveze această situaţie şi joi după-amiaza mă înscriu la organizaţia de Ilfov. Mi s-a spus că este o organizaţie bună, care trebuie întărită şi încerc şi eu să contribui cu ceea ce ştiu".

Tot luni dimineaţă, la sediul central al PSD a fost văzut şi un alt fost membru al PRM, Claudiu Tănăsescu.

Bolcaş le-a spus jurnaliştilor că şi acesta ar dori să se înscrie în PSD, menţionând că a fost doar "o coincidenţă" că au sosit amândoi la sediul din Şoseaua Kiseleff.

Bolcaş a mai spus, răspunzând unor întrebări ale jurnaliştilor, că demisia ministrului Vasile Blaga poate fi asemuită cu o încercare a lui Traian Băsescu de a instaura "anarhia completă", pentru a putea "să îşi asume toate prerogativele".

În 10 martie 2010, Lucian Bolcaş a fost exclus din PRM, pentru trădarea intereselor partidului şi pentru declaraţiile publice din ultima vreme, în contradicţie cu deciziile şi punctele de vedere ale formaţiunii. La acel moment, Bolcaş declara că, după opt ani de bătălii parlamentare, s-a simţit "puţin obosit" şi de un an de zile nu a mai participat la şedinţele partidului. "Nu m-am retras şi nici nu o să-mi retrag semnătura de pe adeziunea la PRM", adăuga Bolcaş. El spunea că nu va mai discuta cu liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, despre excluderea sa, arătând că aceasta este hotărârea preşedintelui partidului.

Bolcaş mai preciza că nu se îndepărtează de viaţa politică şi va rămâne profund naţionalist. Întrebat dacă va adera la alt partid, Bolcaş a răspuns: "Să mă gândesc. Cine poate să primească un om care afirmă că este profund naţionalist?".

Lucian Bolcaş a fost deputat PRM în legislaturile 2000-2004 şi 2004-2008. De asemenea, a deţinut funcţia de vicepreşedinte PRM.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici