Ludovic Orban: 6 decembrie, un moment de cotitură. Vor urma patru ani de pace politică

  • 6 decembrie reprezintă un moment de cotitură, iar destinul României stă mâinile fiecăruia, spune preşedintele PNL.
  • Ludovic Orban apreciază că următorii patru ani vor fi ani de pace politică, deoarece nu vor mai avea loc alegeri.
326 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban: 6 decembrie, un moment de cotitură. Vor urma patru ani de pace politică

„Următorii patru ani vor fi ani de pace politică. În următorii patru ani nu vor avea loc alegeri. Toată energia politică poate fi consumată pentru a pune în practică planul de dezvoltare al României şi pentru a realiza saltul economic pe care România îl merită. (...) Niciun român nu va fi lăsat în urmă. (...) În urmă cu patru ani, tot în decembrie, mulţi dintre noi au crezut că nu e important să vină la vot. Profitând de aceată neatenţie a noastră, PSD a câştigat alegerile şi aproape că a reuşit să captureze România. Trei ani preşedintele Iohannis, alături de PNL, de forţele democratice au trebuit să lupte pentru a împiedica scoaterea României din zona euroatlantică, pentru a împiedica afectarea democraţiei”, spune Ludovic Orban.

El afirmă că PNL şi-a asumat responsabitatea guvernării în 2019.

„6 decembrie reprezintă un moment de cotitură. Avem şansa ca România să se îndrepte în direcţia corectă, avem şansa să reuşim să dăm României o majoritate parlamentară responsabilă. Destinul României stă în mâinile fiecăruia dintre noi”, adaugă liberalul.

El a dat asigurări că procesul electoral este sigur şi a făcut un apel de mobilizare la vot.

„Alegerile din 6 decembrie sunt şi despre România şi cum va arăta România. Alegerile din 6 decembrie vor defini drumul României în următorii ani. Alegerile sunt şi despre bun sim', şi despre omenie, şi despre onestitate, corectitudine, competenţă. Alegerile parlamentare sunt decisive”, conchide Ludovic Orban.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici