Ludovic Orban a votat pentru un Bucureşti european

Candidatul PNL la Primăria generală a Bucureştiului, Ludovic Orban, a votat, duminică dimineaţă, pentru "un Bucureşti european, un Bucureşti care să fie iubit de bucureşteni", ghidându-se după principiul "Cine se scoală de dimineaţă, primar ajunge".

22 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban a votat pentru un Bucureşti european

Ludovic Orban a votat pentru un Bucureşti european (Imagine: Mediafax Foto)

"Am votat pentru un Bucureşti european, pentru un Bucureşti pe care să-l iubim şi în care să ne facă plăcere să trăim", a susţinut Ludovic Orban.

Întrebat dacă a vrut să fie primul la vot, Orban, care a votat la ora 7.30, a replicat că acesta este programul său obişnuit şi că a vrut să aplice principiul "Cine se scoală de dimineaţă, primar ajunge”.

Pe de altă parte, Ludovic Orban a ţinut să transmită un mesaj alegătorilor, recomandându-le să se gândească bine înainte de a aplica ştampila de vot.

"Alegătorii au puterea în mână o dată la patru ani. Au puterea de a determina o schimbare în bine pentru Bucureşti şi îi rog să folosească această putere şi să voteze cu mintea", a adăugat candidatul PNL.

Întrebat de ce nu a venit împreună cu soţia sa, Ludovic Orban a menţionat că, aşa cum se ştie, soţia sa este o persoană foarte discretă, căreia nu îi place publicitatea, adăugând că aceasta era sigură că la secţia de votare vor fi jurnalişti.

Ludovic Orban a votat la Şcoala nr. 16 de pe Aleea Budacu, din Sectorul 3.

La ieşirea din secţia de votare, Ludovic Orban s-a oprit în faţa unui bloc din apropiere, unde la un balcon se afla mama sa, pe care a salutat-o şi i-a spus că a votat. El le-a spus jurnaliştilor că a locuit mulţi ani în acel apartament.

Vezi aici galeria foto de la alegerile locale

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici