Ludovic Orban: Am bătut PSD la numărul de semnături. Îl vom bate şi pe 26 mai/ Rareş Bogdan: Va fi cea mai grea bătălie

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, că liberalii „au bătut PSD” la numărul de semnături de susţinere a listei candidaţilor la europarlamentare şi a afirmat că PNL este „partidul care se bucură de cea mai mare încredere”.

995 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban: Am bătut PSD la numărul de semnături. Îl vom bate şi pe 26 mai/ Rareş Bogdan: Va fi cea mai grea bătălie

Ludovic Orban: Am bătut PSD la numărul de semnături. Îl vom bate şi pe 26 mai/ Rareş Bogdan: Va fi cea mai grea bătălie

„PNL a depus astăzi (miercuri – n.r.) lista de candidaţi pentru alegerile pentru PE din 26 mai. Le mulţumim celor aproape 1.400.000 de cetăţeni care ne-au acordat încrederea şi au semnat pentru PNL. PNL e partidul care se bucură de cea mai mare încredere, clasând PNL pe primul loc ca şi susţinere a listei de candidaţi. Am bătut PSD la numărul de semnături şi de asemenea vom bate PSD pe 26 mai. Îi chem pe români ca să folosească această ocazie de a vota PNL, pentru că votul lor va fi o moţiune de cenzură la adresa PSD. Îi chem pe români să îi taxeze pe aceşti habarnişti şi hoţi care şi-au bătut joc de ei”, a spus Ludovic Orban după depunerea la BEC a semnăturilor de susţinere şi a listei de candidaţi la europarlamentare.

La rândul său, Rareş Bogdan, care deschide lista PNL la europarlamentare, a susţinut că va fi „cea mai grea bătălie”.

„Vreau să fac un apel sincer la toţi cei care iubesc această ţară, care cred că această ţară nu trebuie să fie un rai al infractorilor să voteze pe 26 mai. Vor urma două luni extrem de dificile. Suntem pe front şi îi rog pe toţi simpatizanţii, activiştii şi care ne-au acordat semnăturile să fie alături de noi în această bătălie, poate cea mai dificilă în ultimii 30 de ani. Vorbim despre a fi sau nu fi în Europa. Vorbim despre a fi sau a nu fi în parteneriat strategic cu SUA. PSD a depăşit orice limită şi atacă SUA cei care garantează securitatea în această zonă. Îi rog pe români să voteze şi să explice tuturor colegilor ce înseamnă votul de le 26 mai”, a afirmat Bogdan.

PSD a depus marţi 1.395.000 de semnături la BEC, potrivit secretarului general al formaţiunii, Codrin Ştefănescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici