Ludovic Orban: Am votat pentru certitudinea unui viitor mai bun

Vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a votat, duminică dimineaţă, la secţia de votare nr. 528, aflată în cadrul Şcolii 21 din Capitală, declarând, la ieşirea de la urne, că a votat pentru certitudinea unui viitor mai bun.

8 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban: Am votat pentru certitudinea unui viitor mai bun

Ludovic Orban: Am votat pentru certitudinea unui viitor mai bun (Imagine: Mediafax Foto)

"Am votat pentru certitudinea unui viitor mai bun. Am votat pentru aceia care au, cu adevărat, capacitatea să ducă România pe un drum bun", a susţinut Orban, care şi-a exprimat votul la ora 7.18.

Ludovic Orban, candidat în colegiul 3 pentru Camera Deputaţilor, a preferat să voteze unde are adresa de domiciliu. El a venit la vot însoţit de candidatul liberal la Colegiul 14 din Capitală, Bogdan Brătianu, şi candidatul pentru Senat, Dănuţ Fleacă, din Colegiul 5.

El a ţinut să menţioneze că de mult timp îşi doreşte să "voteze un Brătianu", adăugând că acum a avut această ocazie.

Întrebat de ce a votat la prima oră, liderul liberal a explicat că, în calitate de coordonator al campaniei electorale pe Bucureşti, trebuie să urmărească procesul electoral în toată Capitala. "Dacă toţi membrii birourilor electorale ale secţiilor de votare se trezesc aşa de dimineaţă, cum să nu mă trezesc şi eu de dimineaţă", a spus el.

De asemenea, Ludovic Orban a ţinut să transmită tuturor românilor "La Mulţi Ani!", de Ziua Naţională a României.

"Indiferent de apartenenţa lor politică, indiferent de simpatiile personale, îmi doresc ca de 1 Decembrie toţi românii să sărbătorească, uniţi, această frumoasă zi naţională", a arătat Orban.

În Bucureşti, sunt aşteptate la urne, duminică, 1.791.829 de persoane. Municipiul Bucureşti va fi reprezentat în noul Parlament de un număr de 28 de deputaţi şi 12 senatori, pentru alegerea acestora fiind înfiinţate un număr corespunzător de colegii uniniminale de deputaţi, respectiv de senatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici