Ludovic Orban, avertisment dur: Orice ministru cu declaraţii împotriva premierului trebuie să aibă bagajele făcute

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, le solicită partenerilor de guvernare de la USR-PLUS să renunţe la orgolii şi vedetisme. Orice ministru care va ataca premierul va păţi la fel ca Voiculescu, a precizat Orban.

1888 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban, avertisment dur: Orice ministru cu declaraţii împotriva premierului trebuie să aibă bagajele făcute

Ludovic Orban, avertisment dur: Orice ministru cu declaraţii împotriva premierului trebuie să aibă bagajele făcute

Reacţia lui Ludovic Orban apare după demiterea lui Vlad Voiculescu din fruntea Ministerului Sănătăţii. De asemenea, în ultimele zile mai mulţi miniştri din partea USR-PLUS l-au criticat pe Florin Cîţu. Să-şi scrie demisia, a spus Ludovic Orban.

„Înainte de a ataca premierul, orice ministru trebuie să-şi scrie demisia, trebuie să plece acasă aşa cum a păţit Voiculescu. Nu este un moft, este obligaţia premierului, îi avertizez pe toţi miniştrii. Orice ministru care face declaraţii împotriva premierului trebuie să aibă bagajele făcute”, a spus Ludovic Orban, sâmbătă, în timpul unei vizite în judeţul Maramureş.

Preşedintele PNL a mai spus că aşteaptă o rezolvare rapidă a crizei politice.

„Există o înţelegere pentru România, nu este vorba de un campionat de orgolii, de vedetism”, a precizat Orban

Sâmbătă, preşedintele PNL, Ludovic Orban, se află în judeţul Maramureş. El a plantat puieţi în comuna Şomcuţa Mare şi va vizita sediile unor companii care produc subansamble pentru avioane.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici