Ludovic Orban: Criză în coaliţie e mult spus. E o reacţie emoţională

  • Ludovic Orban, spune că exprimarea „criză în coaliţie” e poate exagerată.
  • Orban: „Noi nu ne jucăm cu România. Îndemnul nostru este să lăsăm la o parte ceea ce ne separă şi să ne concentrăm pe buna guvernare.”
236 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban: Criză în coaliţie e mult spus. E o reacţie emoţională

Ludovic Orban: Criză în coaliţie e mult spus. E o reacţie emoţională

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, spune că exprimarea „criză în coaliţie” e poate exagerată şi că este vorba despre „o reacţie emoţională”. 

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a spus luni, după şedinţa liberalilor, că premierul beneficiază de susţinere totală şi nu se pune în discuţie schimbarea configurării politice.

Noi nu ne jucăm cu România. Îndemnul nostru este să lăsăm la o parte ceea ce ne separă şi să ne concentrăm pe buna guvernare”, spune Orban.

La rândul său, premierul Florin Cîţu a răspuns la cel puţin 3 întrebări astfel: „îi asigur pe toţi membrii cabinetului că evaluarea se va face pe baza performanţei, nu pe ceea ce spun că fac”.

Orban l-a completat spunând că atunci când un ministru îşi atacă un coleg de guvernare înseamnă că nu mai vrea să facă parte din guvernul respectiv.

Este profund dăunător să îşi permită să dea declaraţii împotriva premierului, astfel de declaraţii, de cele mai multe ori nefondate, dă opoziţia”, spune Orban.

Acesta adaugă că exprimarea „criză în coaliţie” e poate prea mult spus, fiind vorba despre „o reacţie emoţională la o decizie salutară a premierului care a decis să îmbunătăţească activitatea” în sănătate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici