Ludovic Orban, despre bugetul Ministerului Transporturilor: Solicitările sunt exagerate

  • Preşedintele PNL, Ludovic Orban, este de părere că solicitările Ministerului Transporturilor pentru rectificarea bugetară sunt exagerate şi nu sunt conforme cu necesităţile reale.
  • Orban a spus că aceasta este şi opinia premierului Florin Cîţu.
247 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban, despre bugetul Ministerului Transporturilor: Solicitările sunt exagerate

Ludovic Orban, despre bugetul Ministerului Transporturilor: Solicitările sunt exagerate

Ludovic Orban a declarat, după dezbaterea rectificării bugetare, în cadrul şedinţei PNL, că în privinţa bugetului Ministerului Transporturilor, atât opinia sa este similară cu cea a premierului Florin Cîţu, că solicitările sunt „exagerate şi nu sunt conforme cu necesităţile reale”, ci mai ales cu execuţia bugetară pe primele şapte luni ale anului.

„Sigur că va fi o creştere alocărilor bugetare, o creştere de peste 350 de milioane, din datele pe care le avem şi această creştere noi o considerăm o creştere suficientă ţinând cont de execuţia bugetară şi de stadiul diferitelor proiecte de investiţii. Sigur că aici trebuie făcută o analiză extrem de serioasă pe mod de derulare a proiectelor de investiţii, pe ritmul de derulare a proiectelor care urmează să intre în execuţie pentru că aici sunt foarte multe obiective de investiţii care sunt incluse în lista obiectivelor de investiţii care generau cheltuieli. Şi aici trebuie văzut foarte clar ce se întâmplă cu aceste obiective de investiţii”, a spus Orban.

În ceea ce priveşte fondurile europene, Orban a spus să trebuie să ne amintim că Ministerul Transporturilor beneficiază „de cea mai generoasă alocare”, numai că până acum au fost absorbiţi bani în special pentru cererile care au fost depuse în anul anterior şi mai puţin pe cele depuse după 1 ianuarie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici