Ludovic Orban despre Lucian Bode, după eşecurile şi abuzurile din poliţie din ultima vreme: Obiectivul lui este de a face curăţenie în Poliţie

Liderul PNL, Ludovic Orban, l-a lăudat pe colegul său, Lucian Bode, care acum este ministru de Interne, spunând despre el că are obiective să crească eficacitatea şi forţa de acţiune a instituţiilor din subordinea MAI şi să facă curăţenie în Poliţie.

513 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban despre Lucian Bode, după eşecurile şi abuzurile din poliţie din ultima vreme: Obiectivul lui este de a face curăţenie în Poliţie

„Am încredere în domnul ministru (de Interne, Lucian Bode - n.r.). Este un om extrem de serios, care cumpăneşte fiecare decizie, care are obiective de a creşte eficacitatea şi forţa de acţiune a instituţiilor din subordinea MAI şi să facă curăţenie în Poliţie”, spune Ludovic Orban, întrebat care este părerea sa despre Bode după ultimele evenimente, inclusiv crimele de la Oneşti.

El a mai spus că vor fi organizate concursuri „serioase, astfel încât toate poziţiile să fie ocupate de oameni integri, profesionişti şi oameni care să apere siguranmţa cetăţeanului”

„Sunt convins că într-un termen nu foarte lung se vor schimba în bine lucrurile”, conchide liderul liberal.

Doi muncitori care renovau un apartament în Oneşti, judeţul Bacău, au fost omorâţi de fostul proprietar, în vârstă de 68 de ani, supărat că fusese evacuat. Poliţia a deschis focul pentru a intra în apartamentul unde agresorul a ţinut cei doi bărbaţi ostatici, după ce negocierile dintre agresor şi forţele de ordine au eşuat. Acesta i-a înjunghiat pe cei doi muncitori, unul dintre ei murind pe loc şi altul la spitalul din Oneşti.

Poliţiştii au intervenit în forţă şi au tras mai multe focuri de armă. Agresorul a ajuns şi el la spital. El multiple plăgi împuşcate în mâini, picioare, abdomen.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici