Ludovic Orban: În copilărie, mâncam bomboanele din pom şi împătuream staniolul, să nu se vadă

Deputatul liberal Ludovic Orban îşi aminteşte că în copilărie, de Crăciun, mânca bomboanele din brad şi împăturea la loc ambalajul de staniol, dar şi că îl ajuta pe bunicul său să tragă vinul din damigeană în sticle.

347 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban: În copilărie, mâncam bomboanele din pom şi împătuream staniolul, să nu se vadă

Ludovic Orban: În copilărie, mâncam bomboanele din pom şi împătuream staniolul, să nu se vadă (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax foto)

El a rememorat, pentru MEDIAFAX, clipele petrecute de sărbătorile de iarnă alături de fratele său, Leonard Orban.

"Mâncam bomboanele din pom - erau bomboanele alea învelite în staniol - şi după aia le împătuream la loc ca să nu se vadă că erau mâncate bomboanele", şi-a amintit Ludovic Orban, el arătând că sărbătorile de Crăciun le petrecea alături de fratele său, fie acasă, fie la familia tatălui.

"Eu aveam treabă cu bunicul meu, care mă chema întotdeauna să trag vinul. El făcea vin şi mă chema şi pe mine să-l ajut şi îl trăgeam din damigeană în sticle", a spus Orban.

Fratele său, ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, a declarat că amintirile sale legate de Crăciun sunt foarte frumoase, deoarece această sărbătoare a fost întotdeauna un prilej de a se afla în familie, într-o atmosferă foarte bună.

"Şi anul acesta, ca întotdeauna, voi fi împreună cu familia mea", a spus ministrul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici