Ludovic Orban şi-a depus candidatura la BEM

Liberalul Ludovic Orban şi-a depus, luni, la Biroul Electoral Municipal (BEM) candidatura pentru Primăria Generală a Municipiului Bucureşti.

17 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban şi-a depus candidatura la BEM

Ludovic Orban şi-a depus candidatura la BEM (Imagine: Mediafax Foto)

Ludovic Orban a fost însoţit de secretarul general al partidului, Dan Motreanu, vicepreşedinţii liberali Crin Antonescu, Teodor Meleşcanu şi Norica Nicolai, precum şi de o parte a candidaţilor PNL la primăriile de sectoare şi la consiliile locale, dar şi de aproximativ 200 de voluntari echipaţi cu fulare şi geci galbene cu inscripţia "Ludovic Orban primar".

"Am început practic cursa şi, ca să parafrazez, am trecut Rubiconul. Suntem hotărâţi să câştigăm Primăria Capitalei. Suntem hotărâţi să scăpăm Bucureştiul de borduri, de câini vagabonzi, de poluare şi de intersecţii aglomerate. Suntem pregătiţi să asigurăm Bucureştiului o dezvoltare care să-i permită să revină o Capitală europeană", a declarat Ludovic Orban.

El a mai spus că, dacă nu va câştiga Primăria Capitalei din primul tur, atunci probabil va intra în cel de-al doilea tur alături de candidatul PDL Vasile Blaga.

Termenul pentru depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din iunie expiră marţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici