Lui Boc îi este dor de primărie

Primul-ministru Emil Boc, fost primar al municipiului Cluj-Napoca, s-a arătat nostalgic cu privire la funcţia de edil, spunând că i se "răsuceşte cuţitul în rană", atunci când, în şedinţa de Guvern, reprezentanţii autorităţilor locale din Cluj au fost să solicitaţi să prezinte situaţia din judeţ.

20 afișări
Imaginea articolului Lui Boc îi este dor de primărie

Lui Boc îi este dor de primărie (Montaj foto)

Prefectul judeţului Cluj, Florin Stamatin, l-a invitat pe primarul actual al municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, să fie primul care prezintă investiţiile în derulare şi problemele cu care se confruntă.

"Aşa, de suflet, aşa. E un imbold. Să răsucim cuţitul în rană puţin. Domnule primar, aveţi cuvântul", a spus premierul Boc.

La şedinţa Guvernului au fost invitate conducerile judeţelor Cluj şi Vâlcea.

Emil Boc a fost primar al municipiului Cluj Napoca în perioada 2004 - 2009. El a obţinut două mandate de primar, însă la cel de-al doilea a renunţat la începutul lui ianuarie 2009, după ce a devenit prim-ministru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici