Luminiţa Odobescu a participat la reuniunea miniştrilor afacerilor externe din statele membre ale UE

Ministrul Afacerilor Externe, Luminiţa Odobescu, a participat joi, la reuniunea miniştrilor afacerilor externe din statele membre ale UE, Consiliul Afaceri Externe (CAE), care s-a desfăşurat la Bruxelles.

135 afișări
Imaginea articolului Luminiţa Odobescu a participat la reuniunea miniştrilor afacerilor externe din statele membre ale UE

Ministerul Afacerilor Externe, Facebook

Potrivit MAE, miniştrii europeni au discutat despre războiul din Ucraina, abordarea UE faţă de Turcia, securitatea economică, relaţia cu China şi rezultatele Summit-ului UE-CELAC.

Oficialii europeni au avut şi o discuţie, prin video-conferinţă, cu secretarul de stat american Antony Blinken cu privire la consolidarea relaţiei transatlantice pe teme de interes comun.

De asemenea, ei au discutat cu Înaltul Comisar al ONU pentru Drepturile Omului (OHCHR), Volker Türk, referitor la situaţia generală privind drepturile omului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici