Lupta pentru şefia PNL: Orban vs Cîţu

  • Florin Cîţu vizează poziţia de vârf din PNL, dar evită să spună că va candida împotriva lui Orban
  • Cîţu: Am acumulat experienţă destulă pentru a contribui în PNL de la vârf
  • În acest timp, Ludovic Orban face turul organizaţiilor locale ale PNL
  • Orban nu exclude posibilitatea de a candida la preşedinţie în 2024
180 afișări
Imaginea articolului Lupta pentru şefia PNL: Orban vs Cîţu
În timp ce Ludovic Orban face turul organizaţiilor locale ale PNL, premierul Florin Cîţu spune că este concentrat pe munca la Guvern. Întrebat dacă va candida la şefia PNL, Cîţu evită să răspundă prompt. Totuşi, premierul crede că a acumulat experienţă destulă pentru a contribui în PNL de la vârf. Va decide însă din ce poziţie abia în momentul în care se va anunţa congresul naţional-liberalilor. 
 
„Cred ca am acumulat experienţă destulă pentru a contribui în PNL de la vârf. În ce poziţie, vom vedea atunci, dar până nu se anunţă Congresul nu are sens să discutam", a declarat Florin Cîţu la Digi24.
 
Florin Cîţu spune că la congresul PNL ar putea fi mai mulţi candidaţi la şefia partidului. Până acum, însă, doar Ludovic Orban a anunţat că vrea să rămână preşedintele PNL şi nu exclude chiar o candidatură la prezidenţialele din 2024. 
 
„În momentul în care mi-am anunţat intenţia de a candida pentru un nou mandat la funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal exista şi această posibilitate, pe care o tratez cu seriozitate. Partidul Naţional Liberal, sub conducerea mea, va lua cea mai bună decizie privind candidatul la funcţia de Preşedinte al României, astfel încât să avem şansa să câştigăm”, spune Ludovic Orban.
 
Congresul PNL va avea loc în a doua parte a anului.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici