Macovei: Blaga şi Udrea au pierdut bătălii electorale, nu vor aduce electoratul spre PDL

Europarlamentarul Monica Macovei, candidat la preşedinţia PDL, a declarat, marţi, că Vasile Blaga şi Elena Udrea, contracandidaţii săi, "au pierdut bătălii electorale şi nu vor aduce electoratul spre PDL".

284 afișări
Imaginea articolului Macovei: Blaga şi Udrea au pierdut bătălii electorale, nu vor aduce electoratul spre PDL

Monica Macovei (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Ce ne diferenţiază de celelalte două moţiuni am spus: credibilitatea şi faptul că am dovedit că facem lucruri bune. Şi aş mai spune ceva: atât Vasile Blaga cât şi Elena Udrea au pierdut în partid, au pierdut bătălii electorale, în decembrie 2012 şi Bucureştiul la Primăria generală şi la primăriile de sector. Prin urmare, nu cred că ei vor aduce aceste reforme şi nu vor aduce electoratul spre noi spre PDL", a precizat Monica Macovei, la o întâlnire cu membrii PDL din Sectorul 1.

Ea a vorbit despre moţiunea "Reformiştii", pe care o susţine în competiţia pentru şefia PDL.

"Moţiunea noastră este diferită de a celorlalţi prin faptul că noi suntem credibili în comparaţie cu ceilalţi doi competitori, Vasile Blaga şi Elena Udrea. Tot ce am făcut ca ministru al Justiţiei am arătat că am făcut bine", a mai spus Monica Macovei.

Ea a arătat că primul pas este recâştigarea electoratului Capitalei. Potrivit lui Macovei, sunt importante alegerile europarlamentare dar şi desemnarea unui candidat "propriu şi puternic la Preşedinţie în 2014 cu mentalitate de învingător".

"Cred că suntem capabili să avem un prezidenţiabil care să câştige şi care să aibe această mentalitate", a adăugat Monica Macovei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici