Macovei: Îmi urmez bătălia, pierdută azi. La Convenţie vom susţine aceleaşi lucruri

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a declarat, sâmbătă, că la şedinţa CNC a înregistrat "o bătălie pierdută" în privinţa introduceri principiilor de integritate în Statutul partidului, dar a precizat că va continua să susţină aceleaşi lucuri la Convenţia PDL.

45 afișări
Imaginea articolului Macovei: Îmi urmez bătălia, pierdută azi. La Convenţie vom susţine aceleaşi lucruri

Macovei: Îmi urmez bătălia, pierdută azi. La Convenţie vom susţine aceleaşi lucruri (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Macovei a fost întrebată, după şedinţa CNC al PDL, de ce propunerile sale privind principiile de integritate au înregistrat reacţii negative din partea liderilor PDL şi membrilor acestui partid. "Sincer să spun, nu mă interesează ce se spune. Eu îmi urmez drumul şi această bătălie, ok, e pierdută astăzi. Nu noi am pierdut ceva astăzi, dar continuăm şi la Convenţie să susţinem aceleaşi lucruri", a arătat Monica Macovei.

Ea a precizat că integritatea nu este o modă, ci un "mod de viaţă".

"Suntem consecvenţi şi o să continuăm să ne batem pentru ceea ce am propus. Faţă de ceea ce s-a discutat astăzi aş vrea să subliniez un lucru: integritatea nu este o modă, integritatea este un mod de viaţă", a spus Monica Macovei, însoţită la declaraţii de către europarlamentarul Cristian Preda şi de deputatul PDL Sever Voinescu.

De altfel, după terminarea şedinţei CNC a PDL Cristian Preda, Monica Macovei şi Sever Voinescu au mai rămas câteva minute în sala goală în care s-a ţinut reuniunea pentru a discuta între ei înainte de a face declaraţii reprezentanţilor presei.

CNC al PDL a adoptat, sâmbătă, modificările la Statutul formaţiunii propuse de Colegiul Director, cu şapte abţineri şi trei voturi "împotrivă" aparţinând lui Cristian Preda, Monica Macovei şi Sever Voinescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici