Macovei: PDL putea găsi un candidat mai bun decât Prigoană la Primăria Capitalei

Vicepreşedintele PDL Monica Macovei a susţinut că partidul putea găsi un candidat mai bun decât Silviu Prigoană la Primăria Capitalei, precizând că ea îl va însoţi în campanie pe candidatul la Primăria Sectorului 1, Theodor Paleologu.

151 afișări
Imaginea articolului Macovei: PDL putea găsi un candidat mai bun decât Prigoană la Primăria Capitalei

Monica Macovei (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

"E bine ca Preda să rămână în PDL. Şi eu cred că se putea găsi o candidatură mai bună, iar Cristi Preda a vrut să candideze pentru Primăria Capitalei, a oferit această... chiar ştiind că nu va câştiga, dar arătând o altă faţă a PDL şi atrăgând la vot o altă categorie socială, pe care nu o atrage nici Oprescu, nici domnul Prigoană", a afirmat Macovei la B1 TV.

Ea a susţinut că Prigoană atrage acelaşi electorat ca şi Sorin Oprescu.

Întrebată dacă Prigoană are şanse în faţa lui Oprescu, Macovei a răspuns: "Nu ştiu".

Monica Macovei a mai declarat că Sorin Oprescu "e gol de conţinut, e un maimuţoi care râde şi păcăleşte". "Dacă lumea crede minciuna cu «sunt independent»...", a adăugat vicepreşedintele PDL.

Macovei a precizat că ea îl va însoţi în campanie pe candidatul PDL la Primăria Sectorului 1, Theodor Paleologu.

Monica Macovei a mai declarat că ea nu vrea să candideze la Primăria Capitalei. "Eu fac lucruri la care mă pricep, nu mă arunc ca oricine pe orice funcţie. (...) Paleologu se pricepe mai mult decât mine", a adăugat Macovei.

Excluderea europarlamentarului Cristian Preda din PDL a fost aprobată săptămâna trecută de conducerea partidului. Hotărârea finală urmează să fie luată de Consiliul Naţional de Coordonare al PDL.

BPN al PDL a propus excluderea lui Preda din partid, urmare a declaraţiilor acestuia împotriva candidatului partidului la Primăria Capitalei, Silviu Prigoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici