Macovei, pe Facebook: Ponta, dă-ţi demisia!

Fostul candidat independent la Preşedinţie Monica Macovei îi cere demisia premierului Victor Ponta, într-o postare pe Facebook, ea adăugând: "La Londra sunt mii de oameni încă la cozi la secţiile de votare. În Paris şi Torino, românii sunt alungaţi de la secţiile de votare cu gaze lacrimogene".

1556 afișări
Imaginea articolului Macovei, pe Facebook: Ponta, dă-ţi demisia!

Monica Macovei (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

"Ponta, dă-ţi demisia! La Londra sunt mii de oameni încă la cozi la secţiile de votare. În Paris şi Torino, românii sunt alungaţi de la secţiile de votare cu gaze lacrimogene. Guvernul pe care îl conduci şi-a bătut joc de români", scrie Macovei.

Mai mulţi români care aşteptau să voteze în faţa secţiei din Torino, în jurul orei locale 20.45, au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce, potrivit relatărilor unor persoane aflate acolo, jandarmii ar fi intervenit cu gaze lacrimogene.

Câteva sute de persoane se aflau, duminică, în jurul orei locale 20.45, în faţa secţiei de votare din Torino - Italia, unde la un moment dat au fost împrăştiate gaze lacrimogene.

Potrivit unor relatări ale românilor aflaţi la coadă pentru a-şi exercita dreptul la vot, gazele lacrimogene ar fi fost împrăştiate de către forţele de ordine italiene.

Forţele de ordine au intervenit cu gaze lacrimogene, duminică seară, în faţa secţiilor de votare de la Paris, unde sute de oameni protestează, la ora transmiterii acestei ştiri, pentru că nu au putut să voteze, secţiile de votare închizându-se.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici