Macovei plăteşte o chirie de 3.000 de euro pe lună pentru sediul de campanie

Candidatul independent la Preşedinţie Monica Macovei a precizat, miercuri, că pentru sediul său de campanie, situat în centrul Capitalei, se plăteşte o chirie lunară de 3.000 de euro, banii provenind din contribuţiile financiare la campania sa.

166 afișări
Imaginea articolului Macovei plăteşte o chirie de 3.000 de euro pe lună pentru sediul de campanie

Macovei plăteşte o chirie de 3.000 de euro pe lună pentru sediul de campanie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

“Avem fonduri numai din contribuţiile unor oameni. Trebuie să vă spun că au venit inclusiv pensionari aici la sediu care au zis: «Am o pensie mică, dar vreau să vă dau 100 lei». Sigur că au fost şi contribuţii financiare mai mari, am întâlniri cu oameni de afaceri, cei curaţi şi căutăm în continuare sprijin financiar”, a spus Macovei întrebată de ce fonduri de campanie dispune.

Ea a adăugat că sediul său de campanie, situat la parterul unui imobil din strada C.A. Rosetti, este închiriat cu 3.000 euro pe lună. “O plătim din aceiaşi bani de la cei care ne susţin financiar”, a spus Macovei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici