Macovei: Propunerile noastre, legate de politica de cadre şi clarificarea relaţiei politică-afaceri

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a declarat, luni, înaintea şedinţei BPN, că împreună cu colegul său, Cristian Preda, vor propune conducerii partidului câteva măsuri legate de politica de cadre şi de clarificarea relaţiei politică-mediu de afaceri, în privinţa finanţării partidelor.

50 afișări
Imaginea articolului Macovei: Propunerile noastre, legate de politica de cadre şi clarificarea relaţiei politică-afaceri

Macovei: Propunerile noastre, legate de politica de cadre şi clarificarea relaţiei politică-afaceri (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Propunerile noastre sunt legate de politica de resurse umane, de promovare, de cum sunt numiţi oameni în funcţii, de clarificarea relaţiei dintre politică şi mediul de afaceri', a declarat Monica Macovei.

Ea a explicat că această clarificare a relaţiei politică-mediu de afaceri este foarte importantă apropos de aplicarea legii finanţării partidelor politice, respectiv transparenţă în finanţare.

Cristian Preda nu a dorit să facă niciun fel de declaraţii înainte de şedinţa BPN.

"Eu vă spun după. Avem ceva de propus pentru construcţie, astăzi", a precizat el.

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a anunţat pe blogul personal că va participa, luni, la şedinţa Biroului Permanent Naţional al PDL, împreună cu Monica Macovei, pentru a prezenta câteva propuneri de modernizare a formaţiunii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici