Mădălin Voicu "aplaudă atitudinea" lui Ion Iliescu

Deputatul PSD Mădălin Voicu a declarat, marţi, referitor la anunţul lui Ion Iliescu privind decizia de a renunţa la toate funcţiile din partid, că "aplaudă atitudinea" acestuia şi a precizat că gestul fostului preşedinte ar trebui urmat de cei care au construit partidul.

26 afișări
Imaginea articolului Mădălin Voicu "aplaudă atitudinea" lui Ion Iliescu

Mădălin Voicu "aplaudă atitudinea" lui Ion Iliescu (Imagine: Mediafax Foto)

Mădălin Voicu a precizat, pentru MEDIAFAX, că are pregătită cererea de suspendare din PSD, în cazul în care Mircea Geoană se va reinstala la Congres în funcţia de preşedinte al partidului.

"În cazul în care domnul Geoană se va reinstala în funcţia de preşedinte împreună cu echipa sa, mi-am propus să mă autosuspend din PSD până în momentul în care partidul va arăta altfel. Eu şi probabil alţii ne vom suspenda pentru a nu face parte dintr-o construcţie distructivă", a explicat Voicu.

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a anunţat, marţi, la Antena 3, că se retrage din "toate funcţiile deţinute în partid".

Ion Iliescu are o funcţie onorifică în partid, cea de preşedinte de onoare, dar, în această calitate, este invitat permanent în structurile de conducere ale PSD.

El a precizat că a decis ca, la vârsta de 80 de ani, să se retragă din funcţiile din partid.

Ion Iliescu a declarat că este posibil inclusiv să se retragă de la Congres pentru a nu fi parte la o serie de idei pe care le-a catalogat drept "nocive şi periculoase" pentru formaţiunea social-democrată. "Este posibil să mă retrag chiar din Congres ca să nu fiu parte la astfel de idei", a spus Iliescu.

Fosţul şef al statului a explicat că, în opinia sa, ideea unor candidaturi în echipe în cadrul PSD este "nocivă şi periculoasă" pentru unitatea partidului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici