MAE condamnă atentatul de la Ankara: Astfel de acţiuni nu pot fi justificate sub nicio formă

Ministerul Afacerilor Externe condamnă cu fermitate atacul terorist care a avut loc duminică seara în capitala Turciei.

729 afișări
Imaginea articolului MAE condamnă atentatul de la Ankara: Astfel de acţiuni nu pot fi justificate sub nicio formă

MAE condamnă atentatul de la Ankara: Astfel de acţiuni nu pot fi justificate sub nicio formă (Imagine: Andreea Alexandru/ Mediafax Foto)

''MAE transmite sincere condoleanţe familiilor victimelor şi întreaga sa compasiune persoanelor rănite în acest tragic eveniment. Astfel de acţiuni, care pun în pericol vieţi nevinovate, nu pot fi justificate sub nicio formă. România rămâne ferm angajată în combaterea tuturor formelor de terorism şi reiterează nevoia intensificării eforturilor internaţionale în combaterea acestora'', transmite ministerul prin intermediul unui comunicat transmis MEDIAFAX.

Cel puţin 32 de persoane au murit în explozia provocată duminică seara în centrul oraşului Ankara de o maşină-capcană, informează surse din cadrul securităţii, citate de Reuters online.

Un înalt oficial din cadrul securităţii a declarat pentru Reuters că explozia pare să fie cauzată de un atac cu maşină-capcană.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici