MAE lansează documentul digital care centralizează rezultatele Preşedinţiei române a Consiliului UE

Ministerul de Externe a anunţat că a fost lansat „Compendiul Preşedinţiilor Grupului de lucru VISA”, care centralizează echipele fiecărei Preşedinţii rotative din Grupul de lucru VISA într-un singur document digital, precum şi priorităţile, rezultatele concrete şi liniile de acţiune viitoare.

169 afișări
Imaginea articolului MAE lansează documentul digital care centralizează rezultatele Preşedinţiei române a Consiliului UE

MAE lansează documentul digital care centralizează rezultatele Preşedinţiei române a Consiliului UE

Documentul digital a fost lansat, în cadrul unui seminar care a avut loc vineri, proiect coordonat de Dan Dima, director general al Departamentului Consular în cadrul MAE, anunţă ministerul, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

La evenimentul de vineri au participat reprezentanţi din cele 27 de state membre ale Uniunii Europene, precum şi ai Secretariatului General al Consiliului şi ai Reprezentanţei Permanente a României pe lângă Uniunea Europeană.

„Compendiul centralizează echipele fiecărei Preşedinţii rotative ale Grupului de lucru VISA într-un singur document digital, precum şi priorităţile iniţiale, rezultatele concrete pentru fiecare prioritate/proiect în parte şi, de asemenea, liniile de acţiune viitoare”, potrivit sursei citate.

Principalele beneficii ale proiectului sunt, conform sursei menţionate:

- Asigurarea vizibilităţii rezultatelor fiecărei Preşedinţii;

- Monitorizarea implementării proiectelor/iniţiativelor Preşedinţiei în exerciţiu;

- Menţinerea unui contact permanent între experţii statelor membre pe subiecte referitoare la politica de vize a Uniunii Europene;

- Accesarea şi actualizarea facilă a documentului.

Taguri:
mae,
ue,
compendiu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici