MAE: Votul românilor în străinătate decurge în condiţii normale, nu sunt situaţii deosebite

Secţiile de vot din străinătate pentru parlamentarele din România sunt pregătite pentru vot, procesul electoral începând deja în ţări precum Bulgaria, Cipru, Finlanda, Grecia, Lituania, Moldova, Turcia, Egipt, Israel, Africa de Sud, informează MAE.

119 afișări
Imaginea articolului MAE: Votul românilor în străinătate decurge în condiţii normale, nu sunt situaţii deosebite

MAE: Votul românilor în străinătate decurge în condiţii normale, nu sunt situaţii deosebite (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Până la deschiderea secţiilor de votare din România, cetăţenii români au început deja să voteze în SECŢII DE VOTARE din străinătate. Votul a început în secţia nr.170 din Auckland - Noua Zeelandă, la 8 decembrie 2012, ora 20.00 - ora României. Împreună cu secţiile din România, secţii de votare din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa s-au deschis în ţări precum Bulgaria (1 secţie), Cipru (4 secţii), Finlanda (1 secţie), Grecia (5 secţii), Lituania (1 secţie), Republica Moldova (19 secţii), Turcia (4 secţii), Egipt (1 secţie), Israel (3 secţii), Africa de Sud (2 secţii)", se arată într-un comunicat remis, duminică dimineaţă, agenţiei MEDIAFAX.

Toate secţiile din străinătate pentru ALEGERILE PARLAMENTARE sunt pregătite pentru derularea în bune condiţii a procesului electoral, precizează ministerul.

"Votul decurge în condiţii normale. Nu s-au înregistrat situaţii deosebite", informează MAE.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici