Mai mulţi elevi şi profesori din Sibiu au venit la şcoală pentru vizita lui Iohannis şi Steinmeier

Mai mulţi elevi şi profesori din Sibiu au venit, joi, la şcoală doar pentru vizita preşedinţilor Klaus Iohannis şi Frank-Walter Steinmeier, chiar dacă toate şcolile din România sunt închise din cauza grevei generale.

280 afișări
Imaginea articolului Mai mulţi elevi şi profesori din Sibiu au venit la şcoală pentru vizita lui Iohannis şi Steinmeier

Mai mulţi elevi şi profesori din Sibiu au venit la şcoală pentru vizita lui Iohannis şi Steinmeier

Preşedintele României, Klaus Iohannis, alături de preşedintele Germaniei Frank-Walter Steinmeier, au fost, joi, la Colegiul Naţional Samuel von Brukenthal din Sibiu, colegiu unde Klaus Iohannis a fost profesor de fizică până în anul 2000, când a fost ales primar al Sibiului.

Cei doi preşedinţi au fost întâmpinaţi de cadre didactice şi de elevi în curtea Colegiului, chiar dacă în afara vizitei nu se ţin ore, din cauza grevei generale.

Mai mult, preşedintele Klaus Iohannis a şi glumit cu elevii, spunând „Vedeţi? Până şi greva are avantajele ei”, referindu-se la faptul că programul lor este lejer şi au putut să apară în poză cu doi preşedinţi.

Cei doi şefi de stat s-au întâlnit şi cu elevi de la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, unde prima doamnă, Carmen Iohannis, predă limba engleză.

Carmen Iohannis nu participă la greva colegilor săi, ea desfăşurând orele online.

Întrebată de jurnalişti dacă în liceul unde predă nu este grevă, Carmen Iohannis a spus că nu face politică.

„Noi nu suntem în liceu. Noi suntem să întâmpinăm preşedinţii şi să ne bucurăm de prezenţa lor. Eu sunt cu elevii. Eu nu am venit aici pentru politică. Am venit împreună cu clasa mea să îi întâmpinăm pe preşedinţi. Atâta facem”, a spus Carmen Iohannis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici