Mai mulţi parlamentari din legislatura trecută, verificaţi de ANI

Mai mulţi parlamentari din legislatura trecută, printre care George Copos, Adrian Cioroianu, Paul Păcuraru, Irina Loghin sau Corina Creţu, au fost amendaţi de inspectorii de integritate, care le vor verifica şi averile, întrucât nu au depus declaraţiile de avere şi de interese la finalul mandatului.

28 afișări
Imaginea articolului Mai mulţi parlamentari din legislatura trecută, verificaţi de ANI

Mai mulţi parlamentari din legislatura trecută, verificaţi de ANI (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a comunicat, vineri, pentru MEDIAFAX, lista celor 15 parlamentari din legislatura trecută care, la finalul mandatului, fie după ce au demisionat, fie după încetarea acestuia, nu şi-au depus în termenul legal declaraţiile de avere şi de interese, conform legii.

Potrivit ANI, aceştia sunt: Aurel Ardelean (PDL), Adrian Cioroianu (PNL), Gheorghe Copos (PC), Corina Creţu (PSD), Ovidiu Creţu (PSD), Constantin Găucan (PRM), Irina Loghin (PRM), Paul Păcuraru (PNL), Corneliu Pascu (PC), Maria Petre (PDL), Nicolae Vlad Popa (PDL), Petru Stan (PRM), Ilie Stoica (PNL), Răzvan Theodorescu (PSD) şi Dan Claudiu Tănăsescu (fost PRM).

Conform legii, aceştia au fost amendaţi de inspectorii de integritate cu câte 500 de lei pentru nedepunerea în timp util a documentelor. Mai mult, în virtutea legii ANI, inspectorii de integritate le vor verifica averile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici