Maior: Am început o anchetă internă în cazul documentelor GIP

Directorul SRI George Maior a declarat, luni, după audierea în comisia SRI, că nu poate confirma sau infirma autenticitatea documentelor prezentate de GIP şi că Serviciul a început o anchetă internă, care va dura o săptămână.

1 afișare
Imaginea articolului Maior: Am început o anchetă internă în cazul documentelor GIP

Maior: Am început o anchetă internă în cazul documentelor GIP

Directorul SRI a precizat, după întâlnirea cu membrii Comisiei SRI, că Serviciul a demarat o anchetă internă, care se va finaliza într-o săptămână, referitoare la documentele prezentate de Mugur Ciuvică.

"E vorba de presupuse evenimente care s-au petrecut în vara anului 2006. SRI investighează această chestiune. Nu putem în acest moment să confirmăm sau să infirmăm aceste documente prezentate de Ciuvică. Le analizăm în registrele noastre şi în registrele de acţiuni operative", a adăugat Maior.

El completat, însă, că respinge categoric orice prejudecată sau judecată referitoare la acţiuni de poliţie politică, de monitorizări de partide, care ar putea fi imputabile SRI.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici