Maior: Încă din 1995 am prezentat Parchetului şi Poliţiei cazuri de interceptări ilegale

Directorul SRI, George Maior, a declarat, miercuri, că Serviciul a prezentat, încă din 1995, Poliţiei şi Parchetului cazuri de interceptări ilegale, dar că acestea nu au vizat oameni politici.

2 afișări
Imaginea articolului Maior: Încă din 1995 am prezentat Parchetului şi Poliţiei cazuri de interceptări ilegale

Maior: Încă din 1995 am prezentat Parchetului şi Poliţiei cazuri de interceptări ilegale

„Ne preocupă chestiunea interceptărilor private, am şi prezentat un raport către CSAT. Avem documentate foarte multe situaţii încă din anii 1995 – 1996, care au fost prezentate instituţiilor abilitate: Poliţiei, Parchetului”, a precizat directorul SRI.

El a mai spus că informaţiile apărute, potrivit cărora aceste interceptări ilegale ar fi vizat oameni politici „sunt efectiv pure speculaţii”.

Întrebat dacă SRI are în lucru cazuri de interceptări ilegale, George Maior a răspuns: „Tot timpul am avut în lucru cazuri pe această chestiune”.

Directorul SRI a mai spus că Serviciul poate prezenta „oricând” rapoarte pe această temă către Comisia de control parlamentar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici