Maior l-a însoţit pe Băsescu într-o vizită la MI6, la invitaţia şefului acestui serviciu

Directorul SRI, George Maior, l-a însoţit pe preşedintele Traian Băsescu într-o vizită la MI6, la invitaţia şefului acestui serviciu, discuţiile referindu-se la evoluţiile actuale ale mediului internaţional de securitate, a declarat pentru MEDIAFAX, Sorin Sava, şeful Biroului de presă al SRI.

772 afișări
Imaginea articolului Maior l-a însoţit pe Băsescu într-o vizită la MI6, la invitaţia şefului acestui serviciu

Maior l-a însoţit pe Băsescu într-o vizită la MI6, la invitaţia şefului acestui serviciu (Imagine: George Calin/Mediafax Foto)

"Domnul Maior l-a însoţit pe preşedintele Traian Băsescu cu ocazia vizitei la sediul MI6 (Serviciul de Informaţii Externe din Marea Britanie, n.r), la invitaţia şefului acestui serviciu, Sir John Sawers", a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, Sorin Sava, şeful Biroului de presă al SRI.

Potrivit sursei citate, la întâlnire au participat reprezentanţi ai mai multor servicii de specialitate.

"Discuţiile au fost despre evoluţiile actuale ale mediului internaţional de securitate", a mai spus Sava.

Şeful statului a făcut o vizită oficială, luni şi marţi, la Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici