Majoritatea senatorilor PSD nu vor să susţină un nou Guvern. O decizie încă nu a fost luată

Majoritatea senatorilor social-democraţi nu vor să susţină un nou Guvern la votul din Parlament, însă o decizie finală în acest sens încă nu a fost luată în grupul senatorial, părerile fiind împărţite, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX.

535 afișări
Imaginea articolului Majoritatea senatorilor PSD nu vor să susţină un nou Guvern. O decizie încă nu a fost luată

Majoritatea senatorilor PSD nu vor să susţină un nou Guvern. O decizie încă nu a fost luată

„Nu a fost o decizie finală, ci discuţii pro şi contra. Majoritare sunt părerile de a nu susţine", au declarat, luni, sursele.

Senatorii PSD s-au întrunit luni în şedinţă pentru a discuta despre susţinerea unui nou Guvern la votul din Parlament.

Deputaţii social-democraţi au votat, luni, în şedinţa de grup, să nu susţină învestirea unui nou Guvern PNL, deoarece acesta ar adopta măsuri de tăiere a pensiilor şi salariilor şi de asemenea ar concedia oameni din administraţia publică.

De asemenea, preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu a scris, luni, pe Facebook, că PSD nu va vota niciun guvern al PNL iar Opoziţia va trebui să asigure majoritatea pentru formarea unui nou Executiv.

Preşedintele Klaus Iohannis se consultă, luni şi marţi, cu liderii partidelor parlamentare pentru formarea unui nou Guvern. Şeful statului a precizat că va desemna un alt premier, cel târziu marţi.

Taguri:
senatori,
psd,
guvern

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici