Manager în compania Oracle, desemnat candidat USR pentru Primăria Sibiu

Consilierul judeţean Ruaxndra Cibu Deaconu, care lucrează de aproape 20 de ani în compania Oracle, este candidatul desemnat de USR pentru Primăria Sibiu.

511 afișări
Imaginea articolului Manager în compania Oracle, desemnat candidat USR pentru Primăria Sibiu

Manager în compania Oracle, desemnat candidat USR pentru Primăria Sibiu

USR şi-a desemnat candidatul la funcţia de primar al oraşului Sibiu, pentru alegerile locale din 2024.

Este vorba despre Ruxandra Cibu Deaconu, consilier judeţean, aleasă în 2020, şi preşedinta filialei judeţene a USR Sibiu.

Ruxandra Cibu Deaconu a intrat în politică în urma protestelor #Rezist din 2017, cele mai mari proteste de stradă din istoria Sibiului, şi a decis să candideze la Primăria Sibiu după ce a văzut cum funcţionează lucrurile în Consiliul Judeţean.

„Am văzut, în Consiliul Judeţean Sibiu, cum marile partide îşi împart judeţul ca pe o pradă, dirijează puterea şi banii de la unul la altul, fără să le pese de oamenii simpli. Asta se întâmplă în fiecare instituţie din România controlată de PSD şi PNL”, a spus candidata USR la Primăria Sibiu.

Ruxandra Cibu Deaconu a absolvit în 2001 Academia de Studii Economice din Bucureşti şi a lucrat, până în prezent, în mai multe companii de top din România.

Lucrează, de aproape 20 de ani, în compania Oracle, în cadrul căreia a ocupat funcţii de manager de proiect şi manager regional pentru Europa de Est, fiind responsabilă, printre altele, de stabilirea relaţiilor de cooperare cu partenerii Oracle din Estul Europei, Marea Britanie, Irlanda şi Africa de Sud.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici