Managerul Spitalului Universitar, Cătălin Cârstoiu, principala opţiune de candidat PSD-PNL - surse

  • Medicul Cătălin Cîrstoiu, managerul Spitalului Universitar, este în prezent principala opţiune de candidat comun PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, declară pentru MEDIAFAX surse politice.
  • Şedinţa coaliţiei începe la ora 15.30.
944 afișări
Imaginea articolului Managerul Spitalului Universitar, Cătălin Cârstoiu, principala opţiune de candidat PSD-PNL - surse

„Doctorul Cîrstoiu, de la Spitalului Universitar, este în prezent principala opţiune (de candidat comun PSD-PNL - n.r.)”, spun pentru MEDIAFAX surse politice.

În şedinţa de luni se va decide asupra candidaţilor la Primăria Capitalei şi la primăriile de sector.

La şedinţa anterioară, care a avut loc joi, nu a fost luată o hotărâre, însă s-a stabilit susţinerea unor candidaţi comuni la sectoarele din Bucureşti.

Liderii PSD şi PNL urmează să stabilească dacă vor propune candidat comun sau candidaţi separaţi pentru Primăria Capitalei.

Printre numele vehiculate pentru a candida din partea ambelor partide, PSD şi PNL, se numără cel al medicului Cătălin Cîrstoiu şi al arhitectului Tiberiu Florescu.

Cele două formaţiuni nu au ajuns, joi, la un consens referitor la candidatul pentru Primăria Capitalei.

Liderii PSD şi PNL vor participa însă împreună la alegerile din cele 6 sectoare.

Deocamdată, nu se cunosc numele candidaţilor la sectoarele 1, 2 şi 5.

Robert Negoiţă (sectorul 3), Daniel Băluţă (sectorul 4) şi Ciprian Ciucu (sectorul 6) vor fi susţinuţi de ambele partide.

Social-democraţii „nu îl susţin pe Cristian Popescu Piedone sub nicio formă” pentru Primăria Capitalei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici