Manda despre disputa Firea-Dan: Niciun coleg responsabil nu va accepta să furnizeze muniţie inamicilor politici

Deputatul Claudiu Manda, şef al Comisiei de Control SRI, scrie pe Facebook, după şedinţa tensionată a Comitetului Executiv de sâmbătă, că niciun coleg responsabil nu va accepta să furnizeze muniţie inamicilor politici, spunând că discuţiile din partid arată tocmai faptul că este unul democratic.

1483 afișări
Imaginea articolului Manda despre disputa Firea-Dan: Niciun coleg responsabil nu va accepta să furnizeze muniţie inamicilor politici

Manda: Niciun coleg responsabil nu va accepta să furnizeze muniţie inamicilor politici

"În urma Comitetului Executiv Naţional putem trage câteva concluzii clare:
- libertatea de exprimare a membrilor de partid în modul cel mai democratic în cadrului partidului este asigurată şi tot ce este aruncat în public sunt doar dezinformări şi manipulări ale adversarilor politici pentru a destabiliza partidul.
- PSD este cel mai democratic partid din România şi, azi, am demontat şi legenda cum că funcţionăm sub o dictatură şi că preşedintele Liviu Dragnea îşi impune ideeile într-un mod totalitar.
Suntem cel mai mare partid din România şi este normal să avem ideei şi opinii diferite. Important este că ni le putem exprima fără nici o problem în interiorul partidului, fără a ne pune cineva pumnul în gură",
se arată în postarea lui Claudiu Manda.

Acesta precizează că în Comitetul Executiv Naţional toţi membrii au avut ocazia să îşi exprime nemulţumirile.

"Suntem conştienţi de responsabilitatea uriaşă a guvernării, şi vom rămâne uniţi. Nu vom cădea în capcana adversarilor politici care îşi doresc mai mult ca orice ca disputele interne, inerente, din PSD să se transforme în conflicte care să submineze unitatea partidului şi care să facă din monolitul PSD, un partid mai mic, uşor manevrabil! Sunt convins că nici un coleg responsabil nu va accepta să furnizeze muniţie inamicilor politici şi să le crească acestora şansele în competiţiile electorale ce urmează", mai spune Manda.

Reacţia vine după şedinţa tensionată de la malul mării, acolo unde Gabriela Firea a cerut demisia ministrului Carmen Dan pentru modul în care a gestionat situaţia generată de protestele din 10 august. Social democraţii au respins prin vot propunerea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici